A XXIII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok ebben az évben – az eddigi 3 napos hagyománytól eltérően – 4 napon keresztül várta a mezőgazdaság, kertészet, szőlészet iránt érdeklődőket. Az idő is kegyes volt a látogatókhoz, hiszen ragyogó napsütés fogadott mindenkit, köszönhetően talán a május 19-22. közötti új időpontnak.
Az UBM cégcsoport a régi helyén, de új arculattal mutatta be tevékenységét, termékeit, ill. várta minden kedves partnerét. A két szakmai napon (csütörtök/péntek) több százan látogattak el hozzánk és élvezhették a méltán híres UBM vendégszeretetet. A standunk új „ruhát” kapott, ahol már az új logónk is megjelent. Visszafogott stílusával, sokatmondó képeivel az emeleten megjelenő exkluzív „képkiállításával” a rendezvény egyik meghatározó standja volt.
Ebben az évben a baromfi és a ló állományt takarmányoztuk a kiállítás ideje alatt, amelyért több marketing megjelenési lehetőséget kaptunk (logo a belépőn, programfüzetben, plakátokon, molinó/zászló/tábla kihelyezési lehetőségek).