A korszerű baromfi-takarmányozás és baromfitelepi menedzsment alapvető feladatai

 

Örömmel jelentjük be, hogy a baromfi takarmányozás üzletágunk új kiadvánnyal bővült.

A takarmányozás hatékonyságának javítása, a baromfiállományok teljesítményének növelése, az élőállat termelés önköltségének csökkentése kiemelt feladatunk, és ennek fejlesztésében kíván segítséget nyújtani a 77 oldalas szakkönyvünk.

A kiadvány továbbá összefoglalja a gyakorlat szempontjából lényeges takarmányozási szakmai szempontokat és azok megoldásait, amely baromfitermelő és takarmánygyártó partnereinknek megkönnyíti a munkáját és hozzájárulhat eredményesebb gazdálkodásukhoz, ami viszont az UBM cégcsoportnak is egyértelmű érdeke.

Az állati termék előállítás, a tej-, hús-, és tojástermelés egyre intenzívebb és koncentráltabb tartástechnológiája és üzemelési megoldásai új követelményeket támasztottak a keveréktakarmány gyártás irányába is, amelyek beépültek az UBM integrált keveréktakarmány gyártási gyakorlatába is. Úgy véljük, hogy ezen szakmai elvárások és ismeretek áttekintése és közreadása hozzájárulhatnak közös munkánk sikeréhez.

Hatékony takarmányozás csak az integrált termelési ciklus területi szakembereinek összefogásával valósulhat meg, amely bonyolult és összetett feladat. Csak jó célkitűzések, helyes stratégia, kiemelkedő szakmai kommunikáció és kitartó munka hozhat hosszabb távú eredményeket.

Ezt kell kiegészítse a szolgáltatások és a szakmai szerviz hatékonysága, amelyben az UBM továbbra is az Ön partnere kíván lenni, ezzel a kiadvánnyal is hozzájárulva ehhez a célhoz.

A fejezetek címei:

  • A BAROMFI- ÉS TAKARMÁNYIPAR NEMZETKÖZI ÉS HAZAI HELYZETE, TRENDJEI
  • A TAKARMÁNYIPAR KIHÍVÁSAI ÉS LEHETSÉGES JÖVŐJE
  • A BAROMFITERMELÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS EREDMÉNYESSÉGÉT MEGHATÁROZÓ TÉNYEZŐK
  • A BAROMFITAKARMÁNYOZÁS ALAPJAI
  • A BAROMFIFAJOK ÉS FAJTÁK TAKARMÁNYOZÁSI AJÁNLÁSAI
  • A BAROMFITERMELÉS MEGHATÁROZÓ TÉNYEZŐI
  • A TAKARMÁNYOZÁS, MENEDZSMENT ÉS A BAROMFIEGÉSZSÉGÜGY KÖLCSÖNHATÁSA
  • A TAKARMÁNYOZÁS HATÁSA A BAROMFITERMÉKEK MINŐSÉGÉRE

A kiadványt keresse kollégáinknál, illetve az alábbi linken.