Az UBM Csoport több olyan társadalmi szervezet, alapítvány mellé áll, amelyek elsőrendű feladatuknak tekintik a hátrányos helyzetű gyermekek, kiemelt sportolók támogatását. Cégcsoportunk évről-évre adományokkal, pénzügyi támogatással segíti a karitatív szervezetek munkáját.

Top supported foundations

2019-ben támogattuk…

…a Démétér Alapítványt, akik a csontvelő-átültetésen átesett gyerekek gyógyulási esélyeit növelik, azzal, hogy a kicsik a gyógyulási folyamat ideje alatt a Szent László Körház közelében, a Démétér Házban szüleikkel lehessenek, hiszen családjuk jelenléte fontos lelki támaszt nyújt számukra.

…a Csodalámpa Alapítványt, akik éves szinten 260-280 életveszélyesen beteg gyerek kívánságát teljesítik. Az UBM segítségével a kilenc éves Bogi kívánságát tudtuk teljesíteni. A kívánsága egy LEGO Kórház volt. A kérés talán nem volt véletlen, hiszen Boginak sajnos egyelőre hosszabb időt kell kórházban töltenie és bizonyára szeretne megépíteni egy olyan világot, amelyben a kis betegeket ugyanolyan gonddal kezelik, mint őt a Tűzoltó utcai Klinikán.

…a Teljes Élet Szociális Alapítványt, akik évente több, mint 100 mozgás- és halmozottan sérült gyermeknek és fiatalnak kínál nyári tábotozási lehetőséget Söréden.

…a Kórházsuli Alapítványt, akik azért jöttek létre, hogy kortárs segítők (középiskolások és egyetemisták) támogatásával, egyedi képzési rendszerben segítsék a beteg gyerekek oktatási- és szociális rehabilitációját.

…a Levente Lépteiért Alapítványt, aki egy SMA2-es, izomsorvadásos betegségben szenvedő kétéves kisfiú gyógykezelését tűzte ki célul. Nagy öröm volt tapasztalni, hogy Levente megsegítésére egy egész ország összefogott.

…az Országos Egyesület a Mosolyért nevű szervezetet, akik kórházak, gyermekintézmények és mentőszervezetek részére adományoznak különféle műszereket, melyek a gyógyításhoz nélkülözhetetlenek.

…az Oxigén Úszó- és Sportsuli Közhasznú Nonprofit Kft-t, akik minél több gyermeknek szeretnének lehetőséget biztosítani az úszás biztos elsajátítására Pilisvörösváron és környékén.

Az előző év példáját követve 2020-ban is szeretnénk folytatni a jótékony tevékenységünket, annak érdekében, hogy a rászorulók segítségben részesülhessenek. A jövő év mottója legyen: SEGÍTENI JÓ!

Top supported athlete

Háromszéki Petra, Európa-bajnok gyermekíjász

This post is also available in: Hungarian