GYIK – háztáji takarmányok

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan vásárolhatok?

  • Személyesen a töki raktárunkból

Raktári nyitva tartás: 8.00 – 16.00
Telefon: +36 30 190 3587

  • Viszonteladó Partnereinken keresztül

Keresse munkatársainkat és megmondjuk Önnek a lakóhelyéhez legközelebbi viszonteladó pont elérhetőségét.

Megrendelést telefonon, faxon, levélben, e-mailben is elfogadunk.

Hogyan történik a megrendelés?

Megrendelést minden esetben írásban vagy telefonon az UBM FARM Zrt. vevőszolgálatára kell leadni, az áru el- vagy kiszállítását megelőzően min. 4 nappal a kiszállítás előtt.

Hogyan történik a kiszállítás / házhozszállítás?

Min. 1 tonna feletti megrendelés esetén saját tehergépkocsinkkal, vagy a Magyar Posta raklapos fuvar szolgáltatással tudjuk megoldani a házhozszállítást. A pontos költségek és lehetőségek tekintetében hívja vevőszolgálatunkat, vagy kérje írásos tájékoztatónkat.

Meddig van árukiadás a raktárból?

Termékeinket a Tökön található raktárunkban, vagy egyedi kérésre, házhoz szállítva tudjuk biztosítani.

Raktári nyitva tartás töki telephelyünkön:
Munkanapokon: 7.00 – 16.00 óráig (előre egyeztetve ettől eltérő időpontban is)
A részletekről érdeklődjön Vevőszolgálatunkon.

Árakról hol kaphatok tájékoztatást?

Vevőszolgálat/Iroda

Hogyan lehetek az UBM FARM Zrt. Partnere / takarmányforgalmazója?

Cégünk országos viszonteladó hálózattal rendelkezik és több határon túli országba is szállít takarmánytermékeket. Több száz Partnert szolgálunk ki. Vevőink között megtalálhatók a viszonteladó takarmányforgalmazók, kisebb és nagyobb takarmányboltok és telepek, valamint mobil takarmánykereskedők.
Részletes információ tekintetében kérjük, hívja munkatársainkat.

Szakmai / takarmányozási kérdésemmel kihez fordulhatok?

Munkánk során törekszünk arra, hogy ne csupán beszállítói legyünk Partnereinknek, hanem megbízható termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és rugalmas Partneri együttműködéssel, hosszú távon segítsük vásárlóink tevékenységét. Előbbiek érdekében szaktanácsadó kollégáink és állatorvos kollégáink válaszolnak felmerülő kérdéseikre.

Milyen kiszerelésben kerülnek forgalmazásra a termékek?

Termékeinket egységesen 20 kg-os kiszerelésben Egy raklapon 50 db zsákos termék található, így 1 raklap súlya 1000 kg. Egyéb termékeink (kutyatápok, kiskiszerelt termékek, alapanyagok stb.) esetében ettől eltérő is lehet a zsák- és raklap súlya. Kérje kollégáink segítségét.

Kit keressek, ha a termékekről szeretnék részletes információt kapni?

Társaságunk több száz kiváló termékével megbízható és innovatív szereplője a magyar takarmánypiacnak. Kiváló minőségű termékeinkkel és termékeinkhez kapcsolódó szolgáltatásainkkal erősítjük az UBM márkanevet, és a hozzá kapcsolódó minőségi takarmányok hírnevét.
Részletes információért kérjük, hívja munkatársainkat.

Hogyan rendelhetek gyógyszeres tápot?

Cégünk a gyógyszeres tápok gyártását kizárólag pontosan kitöltött állatorvosi vény beérkezése után kezdi el. A formanyomtatványt megtalálja web oldalunk “letölthető nyomtatványok” pontjánál a megrendelőlapunkkal együtt. A kitöltött, a telepet felügyelő állatorvos által aláírt és lepecsételt eredeti nyomtatványt, megrendelésével együtt kell eljuttatni vevőszolgálatunkra.

Esetlegesen felmerülő kérdéseivel kérjük, keresse munkatársainkat.

Szolgáltatásaink:

Cégünk nem csak kiváló minőségű termékeket és alapanyagokat értékesít, hanem a teljes körű Partneri együttműködést, a gyors, pontos és rugalmas vevőkiszolgálást tekinti egyik legfontosabb feladatának.

Célunk az, hogy Ön mindig elégedett legyen!

Munkánk során törekszünk arra, hogy ne csupán beszállítói legyünk Partnereinknek, hanem megbízható termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és rugalmas együttműködéssel, hosszú távon segítsük vásárlóink tevékenységét.

Fentiek érdekében az alábbi szakmai szolgáltatásokkal segítjük Partnereink tevékenységét:

1. Szakmai szerviz
Cégünk a takarmányipar elismert specialistáit alkalmazza, hogy az Önök által megvásárolt termékek lehetővé tegyék az okszerű és gazdaságos állatitermék-előállítást.
2. Laboratóriumi takarmányvizsgálatok
Az UBM FARM Zrt. a takarmányiparban szerzett tapasztalatai alapján olyan akkreditált laboratóriumokkal áll szerződéses viszonyban, akik elkötelezettek a biztos és gyors adatszolgáltatás mellett.
3. Tartástechnológiai szaktanácsadás
Szaktanácsadóink jó kapcsolatot ápolnak több tartástechnológiát (újat és használtat is tudnak ajálani) forgalmazó céggel, és készséggel állnak az Önök rendelkezésére. A technológiai újításokkal kapcsolatos igényüket kérjük, hogy jelezzék a vevőszolgálatos kollégáinknak, aki a megfelelő személyek felé továbbítják a kérést, így rövid időn belül egy szakértővel tudnak egyeztetni.
4. Takarmányozási szaktanácsadás
Szaktanácsadóink saját szakterületükön nagy jártassággal bírnak, így a piacon megtalálható összes genotípus számára, többféle tartási körülmény mellett, különféle alapanyag-bázisból is tudnak gazdaságos receptúrákat összeállítani, melyhez gyártmánylapot és címkemintát is tudnak készíteni.
5. Állat-egészségügyi szaktanácsadás
Fajspecifikus állatorvosi szaktanácsadást tudunk biztosítani Partnereink részére.
6. Receptkészítés
Cégünk korszerű receptkészítő program és hozzáértő munkatársak bevonásával nyújt segítséget a helyi körülményeknek megfelelő takarmánysorok beltartalmának és receptúrájának kialakításában.

This post is also available in: Román Horvát Szlovák Orosz Lengyel Szerb