nyakas_andras_tulajdonos_igazgato_ev_agrarembere

UBM-2A bukaresti Romexpo kiállítási centrum legnagyobb és leglátogatottabb rendezvénye az INDAGRA Mezőgazdasági Kiállítás, ahol 700 kiállító mutatja be termékeit, szolgáltatásait 41 ezer négyzetméter területen. A kiállításra 2018-ban több mint hatvanezren voltak kíváncsiak. A tematikában a mezőgazdaság és az élelmiszeripai kiemelt területei szerepelnek. A szakmai szervezetek és az illetékes minisztérium támogatásával, részvételével megrendezett kiállítást idén is jelentős nemzetközi megjelenés, és kiemelt médiaérdeklődés jellemzi.

UBM-1Az UBM Csoport 56 négyzetméteres színvonalas, figyelemfelkeltő standja üde színfoltja a mostani rendezvénynek. Első alkalommal jelentünk meg a térség legnagyobb agrár seregszemléjén, ahol elsődleges célunk az, hogy a Marosvásárhely mellett, jövő év elején átadásra kerülő, közel 200 ezer tonnás kapacitású takarmánykeverő üzemünket bemutassuk. Emellett fontos, hogy minél több helyen találkozzanak velünk, minél gyorsabban szert tegyünk egy széleskörű ismertségre.

Az október 31-november 4. között tartó rendezvényen való megjelenésünk várhatóan előmozdítja a cégcsoport folyamatos erősödését Romániában.

UBM-10 UBM-3 UBM-4 UBM-7 UBM-8