Kedves Partnerünk!

Van a japánoknak egy kedves újévi köszöntője, így hangzik: „Akemashite omedetō”, ami szó szerinti fordításban annyit tesz, hogy gratulálok az év megnyitásához!

Ezzel a kifejezéssel szeretnék nagyon boldog, sikeres újévet kívánni és egyben megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem mindenkinek az eddigi közös munkát. Biztos vagyok benne, hogy az újévben is rengeteg tennivalónk lesz, amire már előre nagy várakozásokkal tekintek.

Az UBM már régen nem csak egy munkahely, hanem egy nagyon erős közösség is, mely a munkán jóval túlmutat. Büszkén mondhatom, hogy csapatunk minden tagja egy hajóban evez, összetart, segíti egymást és bármikor számíthatunk egymásra. Ez az érzés nem marad szigorúan a cégen belül, hiszen a közös munkánknak köszönhetően az évek során egyre több partnerünk is bevonódott és részese lett ennek a különleges UBM- közösségnek. Szeretném, ha ez az összetartozás 2019-ben még tovább erősödne – ezért mi továbbra is mindent megteszünk.

Kívánom, hogy mindenkinek sikerüljön elérni az idei évre tervezett céljait, és reméljük, ehhez az UBM-mel való együttműködés és összetartozás komolyan hozzájárul.

Horváth Péter, UBM csoport, vezérigazgató

Horváth Péter, UBM Csoport, vezérigazgató