A már nagyon várt évzáró partynak újra a Várgesztesi Villapark adott otthont.

Tiszteletünkre a hó is leesett, így gyönyörű téli táj fogadta az UBM vidám csapatát. A programok délután kettőkor kezdődtek a Kikapcsolódó vetélkedővel, amelyre hat csapat nevezett.

Érdekes feladatok várták a bátor jelentkezőket, amiknél szükség volt a gyorsaságra, ügyességre, szerencsére és némi pálinka fogyasztásra. A záró feladatnál a technika ördöge nem állt mellettünk, de összességében jó hangulatú játékon vehettek részt a kollégák.

A vetélkedő legötletesebb csapatneve a Dolce Gabona lett, megérdemelten. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Mr. és Mrs. Bean állhatott, második lett a Black Office, az arany érem pedig a Fiókák nyakába vándorolt. Az első három csapat élmény ajándékokkal gazdagodott.

A játékkal egy időben lehetőség nyílt quadozásra, a Party Klub használatára, ill. a wellness központban egy laza kikapcsolódásra.

A meglepetés vendég, Mogács Dániel előtt öt szerencsés kolléga szép nyereményekkel térhetett haza a tombola jóvoltából. Dániel megmozgatta a rekeszizmainkat, ill. a könnycsatornák is megnyíltak a fantasztikus előadása közben. Látszott, hogy neki is „bejön” a közönség, hiszen a vállalt fél óra helyett közel egy órát tartott a stand up.

Az ünnepi beszédre mindenki megérkezett, amely keretében először Varga Ákos igazgatósági elnök és Horváth Péter vezérigazgató a 10 éve az UBM-nél dolgozó kollégáinknak mondtak köszönetet. A rövid évértékelő beszédben szintén a köszöneté volt a főszerep. Köszönet a szép 2018-as eredmény eléréséért, a sikeres, kemény közös munkáért.

10 éve az UBM-nél dolgozó kollégáink:

Bajnok Gergely, Töki

Cserkis Csaba

Gyenes Klaudia

Kúsz János, Kuszi

Ocskay-Boros Anikó

Orosz Tamás

Szabó Anita

Szala Eszter

Tolnai Olivér Lajos

Tóth Ilona

Az est további részében az élvezeteké volt a főszerep, finom ételek/italok, tánc, szórakozás formájában, mindenkinek saját belátása szerint.

A véleményetekre nagyon kíváncsiak vagyunk, így minden visszajelzésnek örülünk a nemsokára kiküldésre kerülő kérdőívben!

Néhány kép a rendezvényről a teljesség igénye nélkül:

Regisztráció-3-1024x683 Mutogatós-1024x683
dolgozói_díjak-1024x683 évzáró-1024x683 díjak-683x1024