kezes_kep

Köszöntjük az Olvasót!

A kölcsönösen előnyös, partnerkapcsolatok folyamatos építését, az információcserét az UBM alapvető feladatának tartja.

Ismerjük meg jobban egymást. Adjuk közre a megvalósításra érett gyakorlati tapasztalatokat. Hívjuk fel a figyelmet a sikert ígérő új módszerekre, termékekre. Cseréljünk gondolatot.
Ilyen és hasonló célokkal szerkesztjük, bocsájtjuk útjára az UBM legújabb kiadványát, a HÍRHOZÓ levelünket. Az UBM az igények lehető legtökéletesebb kielégítése mellett, ügyfeleink megnyeréséhez és megtartásához, márkanevünk további erősítéséhez a HÍRHOZÓ levelünkkel is szeretne hozzájárulni. Annak tudatában hívjuk fel a figyelmet az újdonságainkra, hogy amit a Partnerünk szívesen vásárol, azt ma már természetesnek tartja és bár elégedett vele máris keresi, várja az új, a megbízható ajánlatainkat.

A HÍRHOZÓ-ban bemutatjuk az UBM erőforrásait, előremutató innovatív fejlesztéseit, termékválasztékát, árúkínálatát, integrációs- és szakmai ajánlatait. Kitekintünk a világ mezőgazdaságára. Szólunk hagyományaikról.

„Kiváló Partnerünk” című rovatunkban az Önök nyilvánosságot érdemlő eredményeit, módszereit mutatjuk be, interjúinkban pedig köztiszteletben álló, sikeres személyiségeket hozunk a szakmai látómezőbe.

Egy tartalmas HÍRHOZÓ szerkesztéséhez rengeteg információ kell.

Tisztelt Partnerünk, ezért kérjük szerkesszünk együtt!

Mi újság Önöknél tesszük fel a kérdést és ugyanilyen érdeklődéssel, sok más dolga mellett, hírekért, információkért szaktanácsadóink is rendszeresen felkeresik cégüket.
A HÍRHOZÓ-t, oda-, visszaható információcserével tervezzük szerkeszteni, amelynek középpontjában most is a Partnerünk áll!

Kérjük fogadja szívesen és mondjon rendszeresen véleményt a HÍRHOZÓ-ról.

Tisztelettel köszönti:
VARGA Ákos 
az UBM Igazgatóság elnöke Pilisvörösvár, 2018. május

HORVÁTH Péter
vezérigazgató