Az UBM Csoport több olyan társadalmi szervezet, alapítvány mellé áll, amelyek elsőrendű feladatuknak tekintik a hátrányos helyzetű gyermekek, kiemelt sportolók támogatását. Cégcsoportunk évről-évre adományokkal, pénzügyi támogatással segíti a karitatív szervezetek munkáját.

Fundații sprijinite în mod prioritar:

Az UBM Csoport növekedésével párhuzamosan mind a vezetőségben, mind a dolgozókban felmerült az igény, hogy az eddigieknél komolyabban, tervezettebben és mindenki számára kiszámítható módon folytassuk társadalmi felelősségvállalásunkat.

Először megfogalmaztuk legfontosabb célunkat: segítsük megélni a gyermekek számára a boldog, de gyorsan múló gyermekkort. Családbarát és gyermekközpontú munkahely lévén tudatosan a hátrányos helyzetű és beteg kiskorúak támogatása mellé állunk.

A Mosoly Alapítvánnyal már 2012 óta kapcsolatban vagyunk. Támogatjuk őket és aktívan részt veszünk a közösen szervezett programokban, pl. a minden évben megszervezett Ultrabalaton futóversenyen. Magas színvonalú szakmaiságuk és hiánypótló tevékenységük számunkra példamutató, ezért úgy döntöttünk, hogy 2020-tól az együttműködést még biztosabb alapokra helyezzük, és Kiemelt Támogatói leszünk az Alapítványnak.

„Sokkal Több mint egy Mosoly”

A több mint 20 éves múlttal és szakmai tapasztalattal rendelkező Mosoly Alapítvány elkötelezetten segíti a súlyosan beteg, kritikus fizikai és lelki állapotban lévő gyerekeket és családjaikat. Terápiás foglalkozásaikon az érintett gyerekek aktuális igényeihez illeszkedő, elsősorban a művészet- és játékterápia széles eszköztárával dolgoznak, pszichés támogatást nyújtva a betegség okozta válságos helyzetekben.

A kórházi és a rehabilitációt segítő kórházon kívüli Mosoly-terápiák Budapesten, Pécsett és Debrecenben érhetők el. A terápiák valamennyi költségét az Alapítvány fedezi, így azok a családok számára ingyenesek. Magasan képzett és speciális tapasztalattal rendelkező terápiás szakembereik, a minőséget biztosító monitorig rendszerük és stabil szervezeti hátterük teszi lehetővé, hogy megbízható partnerként egészítsék ki a szükséges pszichés támogatással a kórházi gyógyító munkát.

Fundații sprijinite în mod prioritar:

2020-ban támogatjuk:

  • a Démétér Alapítványt, akik a csontvelő-átültetésen átesett gyerekek gyógyulási esélyeit növelik, azzal, hogy a kicsik a gyógyulási folyamat ideje alatt a Szent László Körház közelében, a Démétér Házban szüleikkel lehessenek, hiszen családjuk jelenléte fontos lelki támaszt nyújt számukra.
  • a Csodalámpa Alapítványt, akik éves szinten 260-280 életveszélyesen beteg gyerek kívánságát teljesítik. Az UBM segítségével a kilenc éves Bogi kívánságát tudtuk teljesíteni. A kívánsága egy LEGO Kórház volt. A kérés talán nem volt véletlen, hiszen Boginak sajnos egyelőre hosszabb időt kell kórházban töltenie és bizonyára szeretne megépíteni egy olyan világot, amelyben a kis betegeket ugyanolyan gonddal kezelik, mint őt a Tűzoltó utcai Klinikán.
  • a Teljes Élet Szociális Alapítványt, akik évente több, mint 100 mozgás- és halmozottan sérült gyermeknek és fiatalnak kínál nyári tábotozási lehetőséget Söréden.
  • a Kórházsuli Alapítványt, akik azért jöttek létre, hogy kortárs segítők (középiskolások és egyetemisták) támogatásával, egyedi képzési rendszerben segítsék a beteg gyerekek oktatási- és szociális rehabilitációját.

Az idei éve mottója: SEGÍTENI JÓ!

Az előző évek példáját követve 2021-ben is szeretnénk folytatni a jótékony tevékenységünket, annak érdekében, hogy a rászorulók segítségben részesülhessenek.

SPORTIVII PE CARE ÎI SPRIJINIM PRIORITAR

Háromszéki Petra, Európa-bajnok gyermekíjász

This post is also available in: Ungară Engleză Croată Slavă Poloneză Sârbă