Háztáji takarmányok

Az UBM FARM Zrt. kisüzemi értékesítési vonalát azzal a céllal hoztuk létre, hogy a magyarországi és a közép-európai kistérségi piacok haszonállatait minőségi kisüzemi premixekkel, koncentrátumokkal, takarmánykeverékekkel, ásványi anyagokkal és egyéb takarmány-kiegészítő termékekkel ellássuk.
Hosszú távú célkitűzésünk, hogy termékeink kiválóságával megőrizzük az UBM márkanévhez kapcsolódó minőségi takarmányok címet és hírnevet, vevőközpontúságunkkal, rugalmasságunkkal, precíz munkavégzéssel és a termékeinkhez kapcsolódó szolgáltatásainkkal értéket teremtsünk Partnereink és vevőink számára, és így az alapértékek betartásával első helyre léphessünk ágazatunkban.

Értékesítés:

Belföld:

Kisüzemi partneri körünk belföldön és külföldön egyaránt azokból a gazdaságokból, farmokból, takarmányforgalmazó partnerekből áll, akik felismerték, hogy eredményes gazdálkodást, hatékonyságot kizárólag jó minőségű takarmányokkal lehet csak elérni. Célunk, hogy kiváló minőségű termékeinket minél szélesebb vevőkörrel tudjuk megismertetni, és azokat mindenki számára egyforma feltételekkel tudjuk elérhetővé tenni az országot lefedő Partnerhálózatunkon keresztül. Értékesítési stratégiánk egyik alappillére, hogy biztonságos és hatékony termékeinkkel ne csak magunknak, hanem a Partnereknek is termeljünk profitot!

Külföld

A belföldi piaci igények kielégítése mellett az UBM stratégiájában fontos szerepet tölt be az export tevékenység is. Kiváló minőségű termékeinkkel, folyamatosan bővülő és fejlődő értékesítési hálózatunkkal, erősítjük export piaci pozíciónkat. Több külföldi Partner részére exportálunk premixeket, koncentrátumokat és késztápokat, valamint a további növekedés érdekében folyamatosan keressük az új export lehetőségeket és kapcsolatokat.
Legfontosabb kisüzemi export területeink: Szlovákia, Románia.

Termékek:

Kisüzemi, háztáji termékeink kialakításakor a kutatási eredményeinket, szakmai tapasztalatainkat oly módon ötvöztük a technológiai ajánlásokkal, hogy az UBM PREMIUM, UBM GAZDA takarmánysorok tökéletes választást biztosítsanak az állatállományok egészséges és biztonságos felneveléséhez. Takarmánykeverékeinket folyamatosan ellenőrzött minőségű gabonák, szemesek és fehérjehordozók alkotják, melyet az állatok igényeinek megfelelő vitamin-, makro- és mikroelem tartalommal egészítünk ki, ezáltal kiegyensúlyozott termelési eredményeket biztosítva a kisüzemi és háztáji gazdaságokban. Termékeink fogyasztása garanciát jelentenek a magas élvezeti értékekre. Bízunk benne, hogy gazdag termékválasztékunkban megtalálja a céljainak és lehetőségeinek leginkább megfelelő takarmányokat. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, „ajánlatkérés” céljából írjon nekünk, vagy hívja vevőszolgálatunkat és kérje írásos ajánlatunkat.

KAPCSOLAT

Levelezési cím:
UBM FARM Zrt. 2073 Tök, Újmajor 036/31 HRSZ.
Vevőszolgálat/Iroda/Raktár
2073 Tök, Újmajor 036/31 HRSZ (GPS-ben koordináták: 47.533307, 18.786439)
Telefon: +36 30 190 3587
E-mail: info@ubmfarm.hu
Raktári nyitva tartás: munkanapokon 8.00-16.00

This post is also available in: English Román Horvát Szlovák Lengyel Szerb