Ilyen még nem volt!

Nagy érdeklődés: 224 partnerünk, vendégünk az 

UBM BAROMFI SZAKMAI NAPUNKON

Május 8., Novotel Hotel, Szeged

BUSTYAHÁZAI László, az igazgatóság tagja köszöntőjében különösen nagyra értékelte, köszönte, hogy rohanó, időhiányos világunkban hívásunkra, tapasztalatcserénkre ilyen sokan eljöttek.

A minden korábbinál nagyobb érdeklődés, a szakmai igényt és az UBM iránti várakozást és elismerést is tükrözi.

Bustyaházai László emlékeztetett rá, hogy május első harmadának napjai különös sikereket hoztak az innovatív, fejlesztőbarát UBM-nek.

Május 9-10-én, Hódmezővásárhelyen rendezett XXVI. Alföldi Állattenyésztési és Gazdanapokon az UBM Csoport a „Pecsenye- és hízott kacsa tápsora fejlesztéséért, a fajtaspecifikus táplálóanyag szükségleti értékek- és emésztési együtthatók meghatározásáért” című pályázata

23 pályázó között Nagydíjat nyert (rövid időn belül ez a második rangos szakmai siker: 2015-ben az egész szemű búzát tartalmazó takarmányunkat ismerték el Nagydíjjal).

Csapatsiker született! A nagydíjas tém

Május 10-én, a romániai Kerelőszentpálon Közép-Európa egyik legkorszerűbb, legnagyobb, évi 220 ezer tonna kapacitású takarmánygyárát ünnepélyesen felavatták. Résztulajdonos az UBM.a kidolgozásában külön elismerés illeti Galamb Esztert, Dublecz Fannit, Takaró Viktóriát, mondotta Bustyaházai.

A Baromfi Szakmai Nap plenáris ülésén és két szekciójában nemzetközi rangú hazai- és külföldi előadók lényegében a teljes baromfi-vertikumot átfogták; a legújabb tudományos eredményeket és a gyakorlatra érett módszereket adták közre.

A 10 előadás a legfrissebb információk alapján az állatitermék-termelés, a baromfiágazat, a takarmánygyártás világpiaci tendenciái, a brojler-, a tojótyúk-, valamint a víziszárnyasok takarmányozásának, tartásának újdonságai, időszerű baromfiegészségügyi kérdések és az UBM baromfitakarmányozási stratégiája szerepelt napirenden.

Hagyományaink alapján néhány kiemelt partnerünket termelési díjakkal jutalmaztuk.

Gyémánt partner

gallus_dijatado

Gallus Kft.

 

 

 

 

 

Platina partner

ubm_dijatado

S-T Kft.

 

 

 

 

 

rabamenti_agrar_dijatado Rábamenti Agrár Kft.

 

 

 

 

 

szilagyi_janos_dijatado Szilágyi János, Ömböly

 

 

 

 

 

agrinnov_dijatado_03 Agrinnov Cégcsoport

 

 

 

 

 

Arany partner

levai_csilla_dijatado Lévai Csilla, Lajosmizse

 

 

 

 

 

nagyhegyesi_dijatado Nagyhegyesi Állattenyésztő Kft.

 

 

 

 

 

A tapasztalatcsere, az ismerkedés, a kapcsolatépítés este, jó hangulatú fehérasztal-melletti beszélgetéseken, hosszasan folytatódott.

Partnereink összecsengő véleménye: érdekes, gondolatébresztő, bevezetésre érdemes, hasznos, időszerű témákat hozott

az UBM BAROMFI SZAKMAI NAP!

F.K

Előadások anyagai:

 

baromfi_nap_program

ajandekok

eloado_szeksor

ubm_dijak

terem