Részvételi rekord. Újabb siker

terem1_kicsiAz UBM Csoport az agrárágazat szereplőinek, partnereinek tájékoztatását, a világ legújabb, gyakorlatra érett tudományos módszereinek közreadását, ajánlását alapvető feladatának tekinti.

Ha az UBM hív – érdemes elmenni – így a partnereink véleménye.

Telt ház! Mostani rendezvényünkre – megtisztelő módon – kereken 200 partnerük fogadta el a meghívásunkat.

Nemzetközi rangú amerikai, holland, német, szlovák és magyar előadók.

Sikert meghatározó, zsebbevágó témák: a szaporodásbiológia gyakorlatának lehetőségei, legújabb módszerei; a gének kölcsönhatását vizsgáló genomika kínálta egyedülálló tenyésztési stratégia; a humán erőforrás hatékonyságának javítása digitális eszközökkel; milyen gyakorlati mesterfogásokkal működnek a legsikeresebb amerikai farmok; esélyek és kétségek a világ tejpiacán.

Nagy érdeklődéssel kísért kitűnő előadások a világ vezető szaktekintélyeitől.

Bustyaházai1BUSTYAHÁZAI László, az Igazgatóság tagja a menedzsment nevében köszöntötte az egybegyűlteket.

Ahogyan az egész agrárium, partnereink, úgy az UBM Csoport is bővülő, új, feladatokkal teli, izgalmas év előtt áll.

A Cégcsoport erőforrásai 2019-ben tovább erősödnek. A mátészalkai Agromix Kft., a szlovák hernádcsányi takarmánykeverő-üzem, és legújabb beruházásunk, a romániai Kerelőszentpálon 16 millió euróért épített, évente 220 ezer tonna takarmányt gyártó világszínvonalú gyárunk tovább erősíti piaci helyzetünket itthon és Közel-Kelet-Európában.

A piacvezető innovatív, szolgáltató UBM az idén várhatóan – rekordszámba menően – több mint 650 ezer tonna késztápot, közel 700 ezer tonna takarmány-alapanyagot és 14 ezer tonna premixet gyárt, forgalmaz – mondotta BUSTYAHÁZAI, majd a világ takarmányiparának tendenciájáról szólva a fenntartható fejlődést, a digitalizáció fontosságát és várhatóan viharos gyorsaságú terjedését hangsúlyozta.

Emlékeztetett rá, hogy ma már nem csupán a teljes termékláncra ható, optimalizált, profitot hozó takarmányok gyártása és forgalmazása, hanem a szorosan hozzá tartozó „tudásvagyon-szolgáltatás” is a tennivalók középpontjában áll.

A világtendenciák nyomán az UBM Csoport is ezt tekinti fő feladatának, küldetésének és ezt a célt szolgálta az elismeréssel övezett UBM Szarvasmarha Szakmai Nap is.

pocza_szabolcsA tanácskozást PÓCZA Szabolcs az UBM kutatás-fejlesztési igazgatója és JUHÁSZ Zoltán a szakmai nap főtámogatója, a SEMEX Magyarország Génbank kereskedelmi igazgatója szakavatottan vezette. Bemutatták, méltatták a rangos előadók munkásságát, kommentárjaikkal pedig a szerteágazó témák fő mondanivalóira, a tanulságokra, a gyakorlati hasznosságára irányították a figyelmet.

Elismerések

A rendezvény alkalmából VARGA Ákos az Igazgatóság elnöke a hosszú távú szakmai partnerkapcsolat okán UBM Gyémán Díjakat adott át.

Díjazottak:

Komáromi Mg. Zrt.,
Kisalföldi Mg. Zrt.,
Pélpusztai Mg. Kft.

F.K.

kisalföldi_mg_zrt. komáromi_mg_zrt.Fricke Muzzafar Bannier Peter_van_Beek Dan_Natzke

 

 

 

 

 

Előadások anyagai: